Oanh op LCHF Belevingsmarkt
Oanh aanwezig op LCHF Belevingsmarkt!

Het laatste nieuws rondom de LCHF Belevingsmarkt

Op zondag 12 augustus zal Oanh minimaal één workshop met koolhydraatarm lekkers verzorgen in Leende. Haar passie is koken en ze vindt het supergaaf om dat te delen met andere mensen!

Op zondag 12 augustus zal Oanh minimaal één workshop met koolhydraatarm lekkers verzorgen in Leende. Haar passie is koken en ze vindt het supergaaf om dat te delen met andere mensen!

Oanh? Een groot fan van lekker eten en koken!

Haar volledige naam is Oanh Ha Thi Ngoc. Waarbij je haar voornaam uitspreekt als Johan zonder de J . Ze is geboren in Alkmaar en woonachtig in Rotterdam. Haar zoontje Trevy is op 18 juni 2017 geboren. En inmiddels heeft ze 4 kookboeken met koolhydraatarme recepten geschreven.

De reden dat Oanh zich richt op koolhydraatarme gerechten begon bij de wens om af te vallen, gevoelige darmen en exceem. Het afvallen lukte en daarbij werd haar huid weer mooi en deden haar darmen het weer naar behoren!

Sinds eind juni 2015 combineert Oanh haar drie grote passies: Lekkere gerechten maken, genieten van lekker eten en fotografie. Dat komt samen in “Oanh’s KHA Food Blog”waar ze ze koolhydraatarme gerechten publiceert met foto’s bij elk gerecht. Het delen van deze gerechten en het praten over eten met anderen maakt deze leefstijl namelijk 1.000.000 keer leuker!

Elke week zorgt Oanh weer voor een nieuwe creatie. Tijdens haar Wednesday Challenge gaat ze op zoek naar het recept om één van de verzoekjes van haar lezers op tafel te krijgen. Uiteraard zonder kant-en-klaar-producten, maar met zoveel mogelijk verse producten. Dat leidt tot verrassende koolhydraatarme gerechten.

Image module
Zien we je 12 augustus ook in Leende?

De LCHF Belevingsmarkt is ‘the place to be’ voor iedereen die op zoek is naar inspiratie op het gebied van gezonde, eerlijke voeding. Bezoekers kunnen tijdens de markt proeven, ruiken, ervaren en leren wat deze leefstijl inhoudt en hoe producten en voedingsmiddelen kunnen worden gebruikt. Deze dag ontmoet je mensen met dezelfde interesse op een markt vol van inspiratie en met een goede sfeer en volop gezelligheid.

We houden je op de hoogte van de workshop(s) die Oanh verzorgt op zondagmiddag 12 augustus. Reserveer deze datum nu alvast in je agenda en reis ook af naar Leende (nabij Eindhoven)! Uiteraard zal Oanh op deze dag ook haar (gesigneerde) boeken en spulletjes uit haar webshop verkopen.

Wil je een bijdrage leveren?

Stuur ons meer informatie over jouw idee en we nemen contact met je op: lchfbelevingsmarkt@gezonddorp.nl. Er is ruimte voor ‘marktkramen’, foodtrucks, workshops en lezingen.

szandje