Contact

Contact met GezondDorp

Deelname project GezondDorp
Enkel voor patiënten van huisartsenpraktijk De Vocht en Van den Hurk in Leende is het mogelijk deel te nemen aan het project GezondDorp. Deze personen vragen we om met controles aan de slag te gaan: hoe meer gegevens we verzamelen, des te succesvoller is het project GezondDorp Leende! Patiënten kunnen contact opnemen met ons via praktijk@gezonddorp.nl.

Meer informatie over het project GezondDorp
Veel informatie over het project, de leefstijl, de boeken die we adviseren en de resultaten is te vinden op deze website. Toch nog vragen? Stuur een mail naar info@gezonddorp.nl.

Sprekers GezondDorp
Hans van Kuijk en Norbert van den Hurk zijn veelgevraagde sprekers. Zij verzorgen inspirerende lezingen bij diverse evenementen georganiseerd door bedrijven, ziekenhuizen en andere gezondheidsinstellingen; bijvoorbeeld het Ancestral Health Symposiumde, het congres Arts en voeding en het congres Health, Food & Technology. Naast dat zij vertellen waarom ze het project GezondDorp hebben opgericht. Vertellen ze ook meer over de opzet van het project. En delen ze de resultaten van dit Real Life Evidence project. De specifieke inhoud en duur van de lezingen stemmen ze uiteraard af op de specifieke wensen van de opdrachtgever en de doelgroep. Interesse? Stuur een mail naar info@gezonddorp.nl.

LCHF Belevingsmarkt
De LCHF Belevingsmarkt is ‘the place to be’ voor iedereen die op zoek is naar inspiratie op het gebied van gezonde, eerlijke voeding. Op de LCHF Belevingsmarkt is ruimte voor ‘marktkramen’, foodtrucks, workshops en lezingen met een aanbod dat aansluit bij de LCHF leefstijl. Deelnemen? Stuur ons per mail meer informatie over jouw idee: lchfbelevingsmarkt@gezonddorp.nl. Voor meer informatie over de LCHF Belevingsmarkt in het algemeen, bereik je ons via hetzelfde e-mailadres.

In alle gevallen nemen we uiteraard zo spoedig mogelijk contact met je op.