Save the date: LCHF Belevingsmarkt
Save the date: LCHF Belevingsmarkt

De LCHF Belevingsmarkt wordt ‘the place to be’ voor iedereen die op zoek is naar inspiratie op het gebied van gezonde, eerlijke voeding. Deze dag ontmoet je mensen met dezelfde interesse op een markt vol van inspiratie en met een goede sfeer en volop gezelligheid. Zet daarom de LCHF Belevingsmarkt nu alvast in je agenda. We zien je graag op zondag 12 augustus in Leende.

Word geïnspireerd en inspireer

Het voornaamste doel van de LCHF Belevingsmarkt is het delen van informatie over de LCHF leefstijl. Bezoekers kunnen tijdens de markt proeven, ruiken, ervaren en leren wat deze leefstijl inhoudt en hoe producten en voedingsmiddelen kunnen worden gebruikt. Daarbij vormt doen een belangrijk element, zowel op de dag zelf als daarna in de dagelijkse praktijk. Uiteraard kunnen de duurzame, mooie spulletjes, biologische delicatessen en (streek-)producten ook ter plekke gekocht of besteld worden.

Naast te weten komen hoe het écht zit, is het ook een lekker dagje uit voor het hele gezin. Je kunt er informatie verzamelen, shoppen, workshops volgen, voedingsadviezen krijgen, hapjes proeven, genieten van de live muziek en relaxen op één van de vele terrassen. En omdat bekend is dat “pas als de kinderen blij zijn, ouders kunnen ontspannen”, organiseren we ook activiteiten voor kinderen.

Image module
Wil je een bijdrage leveren?

Stuur ons meer informatie over jouw idee en we nemen contact met je op: lchfbelevingsmarkt@gezonddorp.nl.

szandje