Steun Stichting GezondDorp

In 2019 organiseren we graag wederom een LCHF Belevingsmarkt om meer mensen te inspireren en motiveren. En daarnaast brengen we graag ons eigen boek uit, vanuit hetzelfde gedachtegoed. Jij kunt dat mede mogelijk te maken door Stichting GezondDorp te steunen. Ga daarvoor naar Geef.nl.

Een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!

Het project GezondDorp is eind 2016 gestart door sportarts Hans van Kuijk en huisarts Norbert van den Hurk. Het doel? Samen een wereld creëren waarin we opgroeien met een gezond beeld van voeding en beweging. Het terugdringen van obesitas, diabetes en een te hoge bloeddruk zijn daarvan gevolgen. Net als het terugbrengen van het gebruik van medicatie.

De eerste stap: eet échte voeding!

De focus ligt op échte voeding, vers en zo veel mogelijk onbewerkt: Echt eten met ruim natuurlijke vetten en zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en vezels. Het lichaam zo min mogelijk belasten met bijvoorbeeld koolhydraten, transvetten en bewerkte suikers. Daarnaast spelen ook beweging, ontspanning, bioritme en relaties een belangrijke rol binnen deze gezonde leefstijl.

Kennis en ervaring delen

De eerste resultaten van deze leefstijl zijn zichtbaar daar waar het allemaal begon; in GezondDorp Leende, onder de rook van Eindhoven. Onze kennis en ervaringen delen we graag met anderen. Help jij ons dat mogelijk maken? Bouw jij mee aan de samenleving waarin we op een vitale manier oud worden? Ga naar Geef.nl en steun Stichting GezondDorp.