Sapor Smaakpaviljoen en diëtistenpraktijk Ellen Winters
Koolhydraatarme kookworkshops

21 april 2018

Honderden inwoners van Leende zijn sinds eind 2016 anders gaan eten. Diverse lokale ondernemers hebben daar de afgelopen periode op ingespeeld. Zij focussen op een nieuw segment en schenken daarbij meer aandacht aan de LCHF leefstijl. Zo sloegen Sapor Smaakpaviljoen en diëtistenpraktijk Ellen Winters de handen ineen: In Valkenswaard kun je samen met een ervaren chefkok een koolhydraatarme maaltijd bereiden en ondertussen tips en tricks krijgen van de diëtist.

Smaakbeleving met verse en ambachtelijke producten

Het Smaakpaviljoen is gelegen in een nostalgische landschapstuin in Valkenswaard. De gebruikte producten voor elke kookworkshop zijn vers en ambachtelijk. Het kan zelfs zomaar gebeuren dat de ervaren chefkok deelnemers de prachtige tuin instuurt voor het plukken van kruiden en producten van het seizoen. Verser kan het niet!

Image module
Adviezen koolhydraatarme leefstijl

Het eerste uur van elke koolhydraatarme workshop is een diëtist van diëtistenpraktijk Ellen Winters aanwezig. Om al je vragen te beantwoorden en adviezen te geven om op weg te komen met deze koolhydraatarme leefstijl. Zo gaven ze tijdens de “workshop koolhydraatarme paasbrunch” bijvoorbeeld ook tips voor als je gaat uiteten.

Image module
Diverse kookworkshops gepland

Ook ervaringen uitwisselen over koolhydraatarme voeding? Ook tips inwinnen bij de diëtist? Ook lekker samen koken en eten om meer inspiratie op te doen? Er zijn meerdere kookworkshops gepland met verschillende thema’s. Avonden waar je direct voldoende handvatten krijgt voor het bereiden van jouw koolhydraatarme maaltijd:

  • 14 mei: Kookworkshop koolhydraatarme brunch
  • 29 mei: Koken met asperges op koolhydraatarme wijze
  • 20 juni: Low carb grillmaster workshop
  • 18 september: Low carb Cuccina Italiana, kookworkshop

De deelnemers van de eerdere koolhydraatarme workshops waren erg enthousiast: “Het zijn leuke, leerzame, maar vooral ook smaakvolle avonden in de sfeervolle keuken van Sapor Smaakpaviljoen. Avonden waarop je bovendien al je vragen kan afvuren aan de diëtist van diëtistenpraktijk Ellen Winters.”

Meer informatie op https://www.facebook.com/pg/dietistellenwinters/events/. Inschrijvingen enkel via info@sapor.biz.

szandje