Innertalks
Het was voor mij nooit voldoende…

18 februari 2020

In het verleden was het voor Nicolle Prins nooit voldoende: “Nooit voldoende geld, nooit voldoende reizen, nooit voldoende genieten en nooit voldoende applaus dat ik van anderen wilde krijgen. Ik zocht naar een bevestiging dat ik het goed deed. Terwijl, die bevestiging alleen maar vanuit mijzelf voldoende was. Ik zocht het buiten mijzelf. Totdat ik een burn-out kreeg,… pas toen zag ik dat ik de verbinding met anderen, maar ook met mijzelf en mijn eigen waarde totaal kwijt was.”

Verbinding met mijn eigen normen en waarden…

“Het was een zware periode waarbij de natuur en mijn moestuin mij weer in verbinding hebben gebracht, met mijn eigen normen en waarden. Veel buiten zijn, voldoende beweging en gezond eten. Pas toen ging er een nieuwe wereld voor mij open en had ik weer kracht en balans om verandering aan te brengen. Daarmee kon ik ook weer de verbinding met anderen aan en zag dat ik deze onwijs had gemist.”

“Daarom heb ik mij ontwikkeld als natuur- en wandelcoach. Om met mensen om mij heen weer de verbinding aan te gaan en anderen te helpen krachtig genoeg te zijn om beslissingen te nemen: Bij Innertalks verbind ik mensen met zichzelf door de natuur in te zetten tijdens een wandeling.”

Meer impact door de natuur…

“Om alle facetten van het leven te doorlopen gebruik ik daarbij het Levenswiel uit het Tibetaans Boeddhisme. Dit wiel is geïnspireerd op de onderdelen die het leven vaak maken en breken. Het zijn 6 spaken die gaan over financiën, relaties, familie, gezondheid, ontspanning, werk en carrière. Als er in één van deze onderdelen en disbalans zit, loopt het wiel niet meer lekker en gaat de vaart eruit. Door wandelcoaching in te zetten sta jij weer in je kracht en ga je zorgen dat het wiel weer in een vaart gaat draaien.”

“Als wandelcoach sta ik naast iemand om hem weer in zijn kracht te zetten. Tevens is het prettig om buiten in beweging te zijn en niet iemand continu aan te hoeven kijken. Wanneer je daarbij de natuur betrekt, kan je nog meer impact maken. Het (bedrijfs-)leven kan heel hectisch zijn waarbij je soms vergeet dat de natuur dagelijks om je heen is. Ieder seizoen opnieuw. Wanneer je door middel van wandelcoaching mensen verbindt in hun eigen natuur, vind je weer balans in alle hectiek en kan je weer met veel energie en voldoening je werk doen.”

GezondDorp, dat zijn wij!

Heb je zelf ook een concept wat past bij GezondDorp? We horen het graag! We zijn namelijk steeds op zoek naar verhalen van ondernemers voor op de website van GezondDorp en onze volgende nieuwsbrief. Ook als je gevestigd bent buiten Leende kun je natuurlijk je verhaal met ons delen. Stuur een mail naar info@gezonddorp.nl.

szandje