Dokters voor morgen
Antoinette Hertsenberg in Leende

10 oktober 2017

Voor het reportageprogramma Dokters van Morgen gaat Antoinette Hertsenberg op zoek naar spraakmakende zorginnovaties en baanbrekende nieuwe inzichten. Ze bezoekt patiënten, dokters, ziekenhuizen en universiteiten in binnen- en buitenland. Hoeveel weten we al van het menselijk lichaam? En wat valt er nog allemaal te ontdekken?

Samen afvallen met het ‘Leende-dieet’

In de uitzending van Dokters van Morgen van 10 oktober 2017 was te zien hoe wij, de inwoners van het dorp Leende, samen aan de slag gingen om af te vallen. In het programma spreken ze over een speciaal samengesteld ‘Leende-dieet’: koolhydraten laten staan en vooral veel gezonde vetten eten. Ze benadrukken gelukkig tegelijkertijd dat het meer is dan het volgen van een dieet. Dat het vooral een nieuwe manier van leven is.

Image module
Bekende Leendenaren?!

Heb jij onze dorpsgenoten voorbij zien en horen komen in deze uitzending? Naast Hans en Norbert kwamen er een aantal dorpsgenoten aan het woord over hun deelname aan GezondDorp: Madonna Leurs, Maria en Jan Kuipers, Maria Loos, Marie-José van den Wildenberg en Marja Simkens. Maar ook de lokale supermarkt, snackbar en bakker komen voorbij. Net als de nieuwste loot: GezondDorp Bewegen.

>Uitzending bekijken

szandje