Oproep lokale ondernemers
Ondernemersavond GezondDorp

Sta jij open om de kansen van de LCHF leefstijl voor jouw organisatie te bespreken? Woensdag 21 februari organiseert Stichting GezondDorp (in oprichting) een ondernemersavond over het thema: “LCHF biedt kansen voor élke onderneming”. Deze bijeenkomst is met name geschikt voor lokale bedrijven die raakvlak hebben met LCHF voeding: producenten, verkopers, horeca en verblijfsrecreatie*.

Nieuwe klanten, meer omzet

Honderden inwoners van Leende zijn anders gaan eten sinds oktober 2016. Diverse lokale ondernemers hebben daar de afgelopen periode op ingespeeld. Zij focussen op een nieuw
segment en schenken daarbij meer aandacht aan de LCHF leefstijl. Deze avond vertellen een aantal ondernemers wat het project GezondDorp hun heeft gebracht: nieuwe klanten en meer afzet en omzet.

“Deze ondernemers investeren in een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”, zegt Hans van Kuijk van Stichting GezondDorp.

Ben jij er 21 februari bij?

Meld je dan even aan

Heeft jouw (lokale) onderneming raakvlak met LCHF voeding*? En sta je open om de kansen van LCHF voor jouw organisatie te bespreken? Dan ben je van harte welkom om op woensdag 21 februari vanaf 19.00 uur in ‘t Brouwershuis in Leende mee te komen brainstormen!

*) Ben jij een producent van voedingsmiddelen? Denk aan een boer, imker of kaasmaker. Of een verkoper van voedingsmiddelen? Zoals een supermarkt, bakker of slager. Of een ondernemer die eten serveert? Bijvoorbeeld een restaurant, B&B of hotel.

Om deze sessie goed voor te bereiden, vragen we je om je vooraf in te schrijven via de mail: info@gezonddorp.nl.

Programma woensdag 21 februari

Mede mogelijk gemaakt door Rabobank Dommelstreek.

19.00 Ontvangst
19.30 Opening door Hans van Kuijk, oprichter project GezondDorp
19.45 Succesverhalen LCHF
20.30 LCHF Belevingsmarkt
20.40 Brainstormen in groepen
21.10 Terugkoppeling plenair
21.30 Afsluiting
21.35 Netwerken aan de bar

szandje