Lidmaatschap GezondDorp
Privacy reglement

Stichting GezondDorp

Sinds enkele maanden is GezondDorp een stichting: Stichting GezondDorp. Dat betekent dat we ons moeten houden aan de privacyregels. Daarom hebben we een privacy reglement opgesteld. Dat je elke 3 of 12 maanden een oproep krijgt voor controles betekent bijvoorbeeld namelijk niet dat wij je vanuit de Stichting mogen benaderen…

Als je het formulier invult, dan ben je vanaf dat moment (gratis) lid van Stichting GezondDorp. We sturen je dan maandelijks een digitale nieuwsbrief en je geniet van een aantal ledenvoordelen.

Ledenvoordeel

LCHF Belevingsmarkt, zondag 12 augustus

Zo is de Wandelexcursie met onze boswachters tijdens de LCHF Belevingsmarkt gratis en krijg je vanaf de dag van inschrijving op alle andere lezingen, trainingen en workshops 50% korting. Na inschrijving stuur je de bevestigingsmail met je IBAN naar hugo@gezonddorp.nl, dan maakt hij de helft van het inschrijfbedrag naar je over. En mocht je je al eerder ingeschreven hebben, dan kun je natuurlijk alsnog je bevestigingsmail toesturen om de korting te ontvangen.

We hebben soms je hulp nodig…

Op zondag 12 augustus bijvoorbeeld
Ben je bijvoorbeeld in de gelegenheid om ons op of rond de LCHF belevingsmarkt (zondag 12 augustus) te helpen? Denk aan verkeersbegeleiding, controle bij activiteiten, opbouw- en afbouwwerkzaamheden, het bemannen van de GezondDorp marktkraam om bezoekers te woord te staan etc. En zo zoeken we ook nog mensen die zorgen voor entertainment, denk aan dans, muziek, straattheater en schminken, misschien is dat iets voor jou?

Ook op een andere momenten is hulp geweldig
Denk aan het schrijven van blogs, deelnemersverhalen, het voorbereiden van activiteiten, het uitwerken van recepten etc.
Vul daarom ook alsjeblieft die gegevens in op het formulier.

szandje