Van Kuijk Gezond Leven
Je volledig potentieel benutten

18 januari 2020

“Sommige dingen die bedenk je niet, die zijn er gewoon opeens. Zo is het ook gegaan met het ontstaan van Van Kuijk Gezond Leven…”, begint Ivonne van Kuijk haar mooie verhaal.

Behoefte aan balans tussen inspanning en ontspanning

“Nadat Hans in 2016 startte met GezondDorp werd ons gezinsleven hectisch. We haalden energie uit gezonde voeding en de passie van Hans maar na 2 jaar was dat niet meer voldoende. De balans tussen inspanning en ontspanning was ver te zoeken in ons gezin met als gevolg dat ik in april 2018 letterlijk omviel. Ik was lichamelijk, geestelijk én emotioneel uit balans. Vanuit ons credo ‘practise what you preach’ dus hoogste tijd voor verandering.”

Het roer ging om mede dankzij Chi Neng Qigong

“In mijn zoektocht naar rust en stilte is Chi Neng Qigong op ons pad gekomen. Deze bewegingsleer bracht de nodige ontspanning voor het hele gezin. We kregen nieuwe inzichten en al snel besloten we het roer om te gooien. Eind 2018 heb ik mijn carrière in het bedrijfsleven opgegeven in het belang van gezondheid en geluk, voor mezelf en ons gezin. Heel spannend ook omdat het lastig is de consequenties volledig te overzien maar het voelde goed!”

Onze gezamenlijke passie krijgt ‘ineens’ een plek in ons eigen bedrijf

“En dan is het in mei 2019 heel logisch om samen een bedrijf te starten. GEZOND LEVEN is onze gezamenlijk passie. En hierin vullen we elkaar aan: expertise van Hans is het menselijke lichaam (fysiek) met focus op voeding en beweging; expertise van mij in ontwikkeling (mentaal, emotioneel) met focus op ontspanning en verbinding. ”

Van Kuijk Gezond Leven en Werken

“Als mens zijn we van nature gezond en gelukkig, en uniek op 4 dimensies: lichaam, denken, emoties en ziel (spirit). Het is belangrijk om je volledig potentieel te benutten zowel fysiek en mentaal alsook emotioneel en spiritueel. Met Van Kuijk Gezond Leven dragen we hieraan bij door te inspireren, informeren en instrueren. Met diverse activiteiten helpen wij zowel particulieren als organisaties om invulling te geven aan GEZOND LEVEN en WERKEN.”

GezondDorp, dat zijn wij!

Heb je zelf ook een concept wat past bij GezondDorp? We horen het graag! We zijn namelijk steeds op zoek naar verhalen van ondernemers voor op de website van GezondDorp en onze volgende nieuwsbrief. Ook als je gevestigd bent buiten Leende kun je natuurlijk je verhaal met ons delen. Stuur een mail naar info@gezonddorp.nl.

szandje