Janny Antonis
Inspiratie door Hans van Kuijk…

23 juni 2019

Graag wil ik me voorstellen; ik ben Janny Antonis (1963) woonachtig in Duizel samen met mijn man en hond; mijn twee dochters zijn alweer een poos uit huis. De start van mijn afslankstudio ‘Studio Janny’ is gestimuleerd door eigen gezondheidsperikelen. En nu wil ik graag anderen stimuleren en begeleiden om weer een gezond en fit lichaam terug te krijgen. Deze begeleiding bied ik aan vanuit huis waar ik samen met mijn jongste dochter een combinatie aanbied van kapsalon, nagelstudio en afslankstudio.

Als voedingsconsulente kwam ik al eerder in aanraking met ‘de leefstijl volgens Leende’. Eind 2016 ben ik in Leende de lezing gaan bijwonen met de arts Hans van Kuijk. Na afloop heb ik mezelf direct aangesloten bij een praatgroepje waar ik veel leer en deel over deze leefstijl. Ook wisselen we daar recepten uit. Bij dit praatgroepje heb ik ook kennis gemaakt met Cora Hoskens; zij woont vlakbij mij en daardoor zijn we sinds die tijd samen naar de praatgroep gegaan. Cora had ook veel tips die ik kon gebruiken in mijn afslankstudio.

Erg wennen…

Al deze informatie deel ik vervolgens graag in mijn afslankstudio. Met mijn begeleiding hoop ik mensen meer bewust te maken van hun eetgewoontes. En ik hoop dat zij dit ook kunnen overdragen aan hun kinderen. Mijn advies is dan ook: Je eten is je medicijn, tijd voor verandering naar gezond en eerlijk voedsel.

Mijn cliënten moeten in eerste instantie erg wennen aan hun vernieuwde eetgewoonten. Als ze eenmaal gewend zijn aan het eten merken ze het verschil in hun lichaam heel goed. Gelukkig ben ik gewend om veel vragen over het afslanken te krijgen en is het voor mij erg makkelijk om een gepast antwoord te geven op al hun eetvragen.

Granola en crackers…

In mijn studio verkoop ik ‘home-made’ muesli, sla-dressing en crackers. Granola en crackers maak ik volgens recepten uit het boek De Real Meal Revolutie. Voor de saladedressings zijn diverse recepten verkrijgbaar, ik heb geen favoriet recept, ik vind veel lekker. Mijn sladressings zijn op dit moment erg gewild voor receptuur kun je mij contacteren via www.studiojanny.nl.

P.S. Door deze leefstijl ben ik zelf ondertussen 10 kilo lichter! Mijn kinderen en man eten ook volgens deze leefstijl. Ze voelen zich er goed bij en merken duidelijk een verschil. Ook is hun energie toegenomen.

GezondDorp, dat zijn wij!

Heb je zelf ook een mooie verhaal? We horen het graag! We zijn namelijk steeds op zoek naar praktijkverhalen voor op de website van GezondDorp en onze volgende nieuwsbrief. Ook als niet-deelnemer aan het project kun je natuurlijk je verhaal met ons delen. Stuur een mail naar info@gezonddorp.nl.

szandje