Restaurant EDEN
Speciale dieetwensen

26 oktober 2019

In de horeca is het al lang een veel besproken onderwerp “dieetwensen”. Herman en Robin van Restaurant EDEN zijn ervan overtuigd dat iedereen in hun restaurant moet kunnen genieten van hun culinaire kwaliteiten. Bijna alles is mogelijk zolang ze de tijd krijgen om hun voorbereidingen te treffen. Aangezien GezondDorp een begrip begint te worden stonden ze te popelen om hieraan mee te doen. “Het is weer een nieuwe manier om inspiratie op te doen”, aldus Chef Herman.

Direct nieuwsgierig naar GezondDorp

Toen Herman en Robin de eerste gasten mochten ontvangen die zich aangesloten hadden bij GezondDorp wilden ze hier meteen meer van weten. Robin en Herman zijn zelf ook veel bezig met voeding en wat de voedingsstoffen nu betekenen voor het lichaam.

“Wij houden van puur voedsel, maken zoveel mogelijk zelf en hebben respect voor onze producten”

Gastvrijheid, gastronomie en beleving

Restaurant EDEN staat voor gastvrijheid, gastronomie en beleving. Wij prikkelen onze gasten met uitgesproken smaken en een onmiskenbare presentatie van de gerechten. Uit onze keuken komen alleen de meest verse producten. Bereid met aandacht, passie en liefde, en met respect voor het product.

Ons concept is toegankelijk, maar we gaan wel voor de beste kwaliteit. We vinden het belangrijk dat onze gasten zich op hun gemak voelen.

GezondDorp, dat zijn wij!

Heb je zelf ook een concept wat past bij GezondDorp? We horen het graag! We zijn namelijk steeds op zoek naar verhalen van ondernemers voor op de website van GezondDorp en onze volgende nieuwsbrief. Ook als je gevestigd bent buiten Leende kun je natuurlijk je verhaal met ons delen. Stuur een mail naar info@gezonddorp.nl.

szandje