GezondDorp Belevingsmarkt – zondag 24 mei

Bezoekers van de GezondDorp Belevingsmarkt kunnen langs de marktkramen struinen en krijgen de kans om te luisteren naar inspirerende lezingen of deel te nemen aan workshops of trainingen. Ook is het mogelijk om te proeven van allerlei verantwoorde, koolhydraatarme hapjes, in gesprek te gaan met diverse experts of zelf aan de slag te gaan met fitnessapparatuur. Want naast goede voeding, zijn ook beweging, ontspanning en bioritme belangrijke elementen van een gezonde leefstijl. En dat is wat het project GezondDorp zich ten doel stelt: een gezonde leefstijl binnen een gemeenschap stimuleren.

Voorinschrijving Programma verplicht

Na voorinschrijving en betaling kun je één of meerdere van lezingen, trainingen en/of workshops bijwonen. Voor de meeste activiteiten vragen we een kleine bijdrage. Dat maakt het (mede) mogelijk deze GezondDorp Belevingsmarkt te organiseren en om in de toekomst andere activiteiten te ontplooien die bijdragen aan onze visie: “GezondDorp streeft naar een samenleving waarin we op een vitale manier oud worden!”.

Speciale eventwebsite

Meer informatie over de GezondDorp Belevingsmarkt in GezondDorp Leende (nabij Eindhoven) vind je – binnenkort – op http://lchfbelevingsmarkt.gezonddorp.nl/.