Courgetti carbonara

mei 30, 2017

  • Prep: 4 hrs 55 mins
  • Cook: 5 hrs

Directions

Alles een voor een in de koekepan op matig vuur

Op het laatst vuur uit en eidooier nog even erdoor roeren voor binding en extra romigheid

Ingredients

Per persoon dus een portie:

75 gr gerookt ontbijtspekblokjes

125 gr champignons

Klont roomboter

Peper zout en knoflook(poeder)

Alles aanbakken in koekenpan

1 courgette in reepjes met mandoline of slierten met spiraalsnijder (ook kant en klaar in supermarkt)

Toevoegen en even meebakken tot gaar en vrijkomende vocht verdampt is

75 ml slagroom en

25 gram parmezaan/oude kaas

Toevoegen in de pan en door elkaar roeren

Gas uit en nog een eidooier door de massa roeren

Smakelijk

Heerlijke romige courgetti carbonara

00:00

2 Reviews

Spock

oktober 23, 2017

Lekker gerecht en makkelijk en vrij snel te maken. Zeker een aanrader!

Hans van Kuijk

mei 30, 2017

heerlijk deze!

Kirstin Willems